Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
olive oil to grease
-
cauliflower florets680 g
-
artichoke heart, in oil drained395 g
-
green pea, fresh or frozen fresh115 g
-
garlic powder2 tsp
-
onion powder2 tsp
-
salt1 tsp
-
paprika2 tsp
-
Cheddar cheese, vintage cut into pieces115 g
-
Gouda cheese cut into pieces60 g
-
140 g bread roll, drycrouton140 g
-
parsley leaf, fresh plus extra to garnish30 g
-
garlic cloves2
-
jalapeño pepper destemmed and deseeded1
-
carrot cut into pieces (5 cm)115 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1528.1 mg
Białko
23.6 g
Kalorie
2543.4 kJ /
607.9 kcal
Tłuszcz
36.2 g
Błonnik
13.9 g
Tłuszcz nasycony
12.4 g
Węglowodany
52.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Step into Spring CA
10 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 min
Indian Vegetable Curry
50 min
Tropical mocktail
10 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45 min
Grated Carrot Salad
10 min
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
40 min
Shrimp Orzo with Peas
30 min
Pasta "alla Norma"
50 min
Folded Herb Bread
Brak ocen
Creamy spinach salmon with couscous
20 min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 godz. 10 min