Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
olive oil to grease
-
cauliflower florets680 g
-
artichoke heart, in oil drained395 g
-
green pea, fresh or frozen fresh115 g
-
garlic powder2 tsp
-
onion powder2 tsp
-
salt1 tsp
-
paprika2 tsp
-
Cheddar cheese, vintage cut into pieces115 g
-
Gouda cheese cut into pieces60 g
-
140 g bread roll, drycrouton140 g
-
parsley leaf, fresh plus extra to garnish30 g
-
garlic cloves2
-
jalapeño pepper destemmed and deseeded1
-
carrot cut into pieces (5 cm)115 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1528.1 mg
Białko
23.6 g
Kalorie
2543.4 kJ /
607.9 kcal
Tłuszcz
36.2 g
Błonnik
13.9 g
Tłuszcz nasycony
12.4 g
Węglowodany
52.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Step into Spring CA
10 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Gluten free chocolate cake with nuts
1 godz. 10 min
Vegan Oyster Mushroom Soup
40 min
Eggplant and Lentil Salad
40 min
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25 min
Sweet Potato Pancakes with Orange and Strawberries (Diabetes)
45 min
Carrot Cake Overnight Oats (Diabetes)
8 godz.
Warming Turmeric and Ginger Drink
10 min
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
20 min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35 min
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters
40 min
Charred leek gulai sayur
1 godz. 10 min
Pinakbet
15 min