Spinach and Artichoke Garlic Bread

Spinach and Artichoke Garlic Bread

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
24 pieces

Składniki

  • extra virgin olive oil
    100 g
  • garlic cloves
    140 g
  • baby spinach, fresh
    85 g
  • Parmesan cheese cut into pieces
    115 g
  • cream cheese diced
    115 g
  • sour cream, any type
    30 g
    30 g plain yogurt
  • artichoke heart, marinated drained
    170 g
  • red pepper flake (opcjonalnie) to taste
    ¼ tsp
  • salt to taste
    ¼ - ½ tsp
  • black pepper, ground
    ⅛ tsp
  • baguette loaves (approx. 450 g)
    2

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 piece

Sód 296 mg
Białko 5.4 g
Kalorie 660.4 kJ / 157.8 kcal
Tłuszcz 8.4 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 2.6 g
Węglowodany 15.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...