Urządzenia i Akcesoria
Spinach and Artichoke Garlic Bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
24 pieces
Składniki
-
extra virgin olive oil100 g
-
garlic cloves140 g
-
baby spinach, fresh85 g
-
Parmesan cheese cut into pieces115 g
-
cream cheese diced115 g
-
30 g plain yogurtsour cream, any type30 g
-
artichoke heart, marinated drained170 g
-
red pepper flake (opcjonalnie) to taste¼ tsp
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
black pepper, ground⅛ tsp
-
baguette loaves (approx. 450 g)2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
296 mg
Białko
5.4 g
Kalorie
660.4 kJ /
157.8 kcal
Tłuszcz
8.4 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
15.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Step into Spring CA
10 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Dairy-free coconut ice cream
Brak ocen
Chicken, bacon, pumpkin and spinach risotto
40 min
Pistachio Butter
15 min
Pink Moon Milk
10 min
Penne with mussels
1 godz. 5 min
Stir Fried Potato Shreds
Brak ocen
Maple pecan ice cream
26 godz. 30 min
Nut butter dressing
5 min
Lemon hibiscus iced tea
2 godz. 30 min
Ube ice cream
12 godz. 10 min
Gluten free waffle cones
35 min
Chicken Estofado
30 min