Urządzenia i Akcesoria
Spinach and Artichoke Garlic Bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
24 pieces
Składniki
-
extra virgin olive oil100 g
-
garlic cloves140 g
-
baby spinach, fresh85 g
-
Parmesan cheese cut into pieces115 g
-
cream cheese diced115 g
-
30 g plain yogurtsour cream, any type30 g
-
artichoke heart, marinated drained170 g
-
red pepper flake (opcjonalnie) to taste¼ tsp
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
black pepper, ground⅛ tsp
-
baguette loaves (approx. 450 g)2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
296 mg
Białko
5.4 g
Kalorie
660.4 kJ /
157.8 kcal
Tłuszcz
8.4 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
15.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Step into Spring CA
10 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Chocolate Chip Cookies
50 min
Tex-Mex Red Rice
1 godz.
Chicken mole and avocado papaya salsa
25 godz.
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing (TM6)
10 min
Placki (Thermomix® Cutter, using modes)
35 min
Baked Rice with Grated Apples (TM5)
Brak ocen
Chilli Cheese Dogs
50 min
Pasta Amatriciana
30 min
Polenta, mandarin and almond cake
2 godz. 35 min
Black sesame mochi ice cream
23 godz.
Vegetable tortilla with chorizo
50 min
Caramel Popcorn
40 min