Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
White Cake Batter
- 10 oz whole milk, room temperature
- 1 tbsp lemon juice
- 6 oz unsalted butter, in pieces, softened to room temperature, plus extra to grease
- 2 oz vegetable oil
- 12 oz sugar
- 6 egg whites, from large eggs, room temperature
- 12 oz all-purpose flour
- 3 tbsp corn starch
- 2 ½ tsp baking powder
- ½ tsp baking soda
- ½ tsp salt
-
1
tsp almond extract
lub 1 tsp vanilla extract
White Buttercream
- 12 oz unsalted butter, in pieces, softened to room temperature
- 16 oz confectioners sugar
- 1 tbsp whole milk, room temperature
- ½ tsp almond extract
- Wartości odżywcze
- na 1 slice
- Kalorie
- 3100.7 kJ / 741.1 kcal
- Białko
- 5.7 g
- Węglowodany
- 90.7 g
- Tłuszcz
- 41 g
- Tłuszcz nasycony
- 23.2 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 265.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brownie Cookie Bars
50min
Vanilla Cupcakes
1h 10 min
Molten Lava Cake
45 min
Chocolate Raspberry Dream
10 Min
Spanish Rice
35 min
Sugar Cookies with Lemon Curd
2h 30 min
Sticky Toffee Puddings
1h
Steamed Chocolate Lava Cakes
2sa 55 dk
Skillet Chocolate Chip Cookie
40min
Banana Bread (Brown Sugar)
1h 30 min
Mixed Herbs Rice
35 min
Fudge Brownies
50min