Classic White Cake
TM6 TM5

Classic White Cake

5.0 (9 ocen)

Składniki

White Cake Batter

  • 10 oz whole milk, room temperature
  • 1 tbsp lemon juice
  • 6 oz unsalted butter, in pieces, softened to room temperature, plus extra to grease
  • 2 oz vegetable oil
  • 12 oz sugar
  • 6 egg whites, from large eggs, room temperature
  • 12 oz all-purpose flour
  • 3 tbsp corn starch
  • 2 ½ tsp baking powder
  • ½ tsp baking soda
  • ½ tsp salt
  • 1 tsp almond extract
    lub 1 tsp vanilla extract

White Buttercream

  • 12 oz unsalted butter, in pieces, softened to room temperature
  • 16 oz confectioners sugar
  • 1 tbsp whole milk, room temperature
  • ½ tsp almond extract

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
3100.7 kJ / 741.1 kcal
Białko
5.7 g
Węglowodany
90.7 g
Tłuszcz
41 g
Tłuszcz nasycony
23.2 g
Błonnik
0.9 g
Sód
265.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy