Urządzenia i Akcesoria
贵州酸汤火锅汤料
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
蒜头50 克
-
大葱20 克
-
姜 姜片10 克
-
菜籽油30 克
-
番茄 切小块250 克
-
红酸汤汁200 克
-
水800 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
30.7 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
809.4 kJ /
193.5 kcal
Tłuszcz
15.4 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
13.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
年度热门食谱精选2025
10 Przepisów
Chiny
Chiny
Może spodoba Ci się również...
排骨炖酸菜
40 min
卤煮火烧
2 godz. 10 min
酸菜鸭血炖豆腐
35 min
羊肉片汤
40 min
面疙瘩汤
30 min
萝卜炖牛肉
2 godz. 25 min
东北乱炖
50 min
炒肝
1 godz. 35 min
白菜豆腐汤
35 min
牛肉饺子汤
Brak ocen
火腿鸡豆花
Brak ocen
番茄豆腐鳕鱼
Brak ocen