Tarte fine au brie, compotée d’oignons aux myrtilles et romarin

4.6 16 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 portions

Składniki

  • 1 pâte feuilletée maison
  • 2 oignons rouges coupés en deux
  • 15 g de beurre
  • 10 g d'huile d'olive
  • 1 c. à café de miel (opcjonalnie) et un peu pour la finition
  • 1 c. à café de feuilles de romarin frais et un peu pour la finition
  • 2 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 100 g de myrtilles fraîches ou surgelées
  • 150 g de brie coupé en tranches
  • 5 - 10 cerneaux de noix

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1009.2 mg
Białko 25.3 g
Kalorie 4078.5 kJ / 974.8 kcal
Tłuszcz 74.8 g
Błonnik 10 g
Tłuszcz nasycony 35 g
Węglowodany 68.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...