Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie pyz z mięsem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
3 porcje
Składniki
-
1500 g wody
-
1 łyżeczka soli
-
450 g pyz z mięsem, mrożonych
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
1420.5 mg
Białko
13.8 g
Kalorie
1149.8 kJ /
274.8 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
29.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Margarita arbuzowa (moktajl)
10 min
Koreańskie tańczące kotki (jiggly cat pudding)
4 godz. 30 min
Spaghetti carbonara na samych żółtkach (TM7)
35 min
Spaghetti carbonara (TM7)
40 min
Cynamonki na parze
50 min
Lasagne z domowym makaronem szpinakowym
2 godz. 30 min
Spiralizowane gruszki na kremie czekoladowym (TM6, TM7)
30 min
Bułki na parze
2 godz.
Grzanki z warzywami i pastą jajeczną
20 min
Tanghulu (szklane owoce)
40 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Zupa dyniowa
25 min