Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie pyz z mięsem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
3 porcje
Składniki
-
1500 g wody
-
1 łyżeczka soli
-
450 g pyz z mięsem, mrożonych
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
1420.5 mg
Białko
13.8 g
Kalorie
1149.8 kJ /
274.8 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
29.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Makaron z marchewki w sosie jogurtowo-pomarańczowym
10 min
Virgin Aperol Spritz
10 min
Asturyjski gulasz z białej fasoli
15 godz. 30 min
Spiralizowane jabłka z dressingiem truskawkowym (TM5)
15 min
Pizza neapolitańska
9 godz.
Zapiekanka makaronowa z soczewicą i salami
1 godz.
Borówki pod kruszonką
50 min
Herbata ziołowa i cynamonowe sucharki
2 godz. 30 min
Pizza rzymska
24 godz.
Kurczak po czesku a lá svíčková z knedlem
55 min
Barszcz czerwony z ziemniaczaną wyspą
1 godz. 10 min
Pulpety po myśliwsku
1 godz.