Urządzenia i Akcesoria
Fondant au chocolate
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra melted, to grease150 g
-
dark chocolate broken into pieces360 g
-
brown sugar150 g
-
sea salt2 pinches
-
eggs6
-
egg yolks2
-
plain flour80 g
-
cocoa powder to dust
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
109.9 mg
Białko
10.8 g
Kalorie
2448.9 kJ /
585.3 kcal
Tłuszcz
39.6 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
22.4 g
Węglowodany
47.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Whitebait fritters
35 min
Vanilla Puff Slice
7 godz. 20 min
Pad Thai
1 godz.
Meatballs in tomato sauce
1 godz. 10 min
Spiralized Zucchini Pasta with Broccoli Pesto
30 min
Chicken and avocado risoni salad
40 min
No waste vegetable stock concentrate
25 min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26 godz. 15 min
Salted Chocolate Caramel Fudge
2 godz. 40 min
NZ mustard sauce
15 min
Chewy Cacao Amaretti Cookie Kisses
1 godz. 25 min
Craquelin choux puffs with raspberry and white chocolate filling
26 godz. 30 min