Fondant au chocolate

5.0 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 portions

Składniki

  • unsalted butter cut into pieces, plus extra melted, to grease
    150 g
  • dark chocolate broken into pieces
    360 g
  • brown sugar
    150 g
  • sea salt
    2 pinches
  • eggs
    6
  • egg yolks
    2
  • plain flour
    80 g
  • cocoa powder to dust

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 109.9 mg
Białko 10.8 g
Kalorie 2448.9 kJ / 585.3 kcal
Tłuszcz 39.6 g
Błonnik 5.2 g
Tłuszcz nasycony 22.4 g
Węglowodany 47.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...