Urządzenia i Akcesoria
Fondant au chocolate
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra melted, to grease150 g
-
dark chocolate broken into pieces360 g
-
brown sugar150 g
-
sea salt2 pinches
-
eggs6
-
egg yolks2
-
plain flour80 g
-
cocoa powder to dust
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
109.9 mg
Białko
10.8 g
Kalorie
2448.9 kJ /
585.3 kcal
Tłuszcz
39.6 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
22.4 g
Węglowodany
47.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Yorkshire puddings
3 Std. 40 Min
Beetroot and horseradish relish
50 Min
Molten chocolate cake
45 Min
Virgin Passion Fruit Mojito
10 Min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
15 Min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1 Std.
Tempura vegetables
30 Min
No fail mash potato
20 Min
Lamb rack with roasted ratatouille, garlic green beans and potato gratin
1 Std. 45 Min
Passion fruit mojito mocktail
15 Min
Risotto pomodori with burrata
30 Min
Chewy chocolate brownies
35 Min