Urządzenia i Akcesoria
Quark and semolina gnocchi with fresh fruit sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
quark cheese (see Tip)250 g
-
egg1
-
semolina, durum wheat70 g
-
plain flour45 g
-
sea salt plus an extra pinch1 tsp
-
butter30 g
-
breadcrumbs70 g
-
white sugar60 g
-
frozen mixed berries or fresh mixed berries300 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
freshly squeezed lemon juice1 tbsp
-
water1500 g
-
icing sugar to sprinkle
-
grated lemon zest to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
712.3 mg
Białko
9.3 g
Kalorie
1231 kJ /
294.2 kcal
Tłuszcz
10.3 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
41.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mojito
5 min
White chocolate and raspberry crystal cookies (Paul Foreman)
1 godz. 20 min
Nectarine Tart with Frangipane
1 godz.
Five seed bread
1 godz. 50 min
Quiche Lorraine
45 min
Beetroot carpaccio with burrata
1 godz. 25 min
Spaghetti Muffins
55 min
Smoked salmon terrine
24 godz. 25 min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2 godz.
Sweet Raisin Pancake - Kaiserschmarrn
35 min
Burnt orange marmalade
14 godz. 20 min
Basic cheesecake
10 godz.