Urządzenia i Akcesoria
Plum filled potato dumplings with vanilla sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
8 portions
Składniki
Potatoes
-
hot water1200 g
-
floury potatoes peeled, cut into pieces (5 cm)500 g
Vanilla sauce
-
milk300 g
-
white sugar40 g
-
egg yolks4
-
vanilla pod seeds scraped1
Crumb
-
unsalted butter30 g
-
dried breadcrumbs50 g
-
white sugar20 g
-
ground cinnamon½ tsp
Dumplings
-
unsalted butter30 g
-
plain flour plus extra to dust130 g
-
fine semolina40 g
-
egg1
-
sea salt plus an extra 1 tsp2 pinches
-
hot water1500 g
-
fresh plums cut into halves, stones removed (see Tips)4
-
white sugar to sprinkle
-
fresh mint leaves only, to garnish
-
fresh mixed berries of choice, to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
361.3 mg
Białko
7.9 g
Kalorie
1282.8 kJ /
306.6 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Węglowodany
45.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Udon with chicken and mushrooms
50min
Lemon roast chicken
1h 35min
Pear twists on chocolate custard
Nenhuma avaliação
Wakame Butter
5min
Sushi Rice
1h 5min
Lemon Rice
15min
Mock Fin Soup
35min
Quiche Lorraine
45min
L&P cheesecake
4h
Lemonade scones
25min
Mini lemon curd tarts
2h 20min
Magic bean chocolate cake
1h 40min