Urządzenia i Akcesoria
Plum filled potato dumplings with vanilla sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
8 portions
Składniki
Potatoes
-
hot water1200 g
-
floury potatoes peeled, cut into pieces (5 cm)500 g
Vanilla sauce
-
milk300 g
-
white sugar40 g
-
egg yolks4
-
vanilla pod seeds scraped1
Crumb
-
unsalted butter30 g
-
dried breadcrumbs50 g
-
white sugar20 g
-
ground cinnamon½ tsp
Dumplings
-
unsalted butter30 g
-
plain flour plus extra to dust130 g
-
fine semolina40 g
-
egg1
-
sea salt plus an extra 1 tsp2 pinches
-
hot water1500 g
-
fresh plums cut into halves, stones removed (see Tips)4
-
white sugar to sprinkle
-
fresh mint leaves only, to garnish
-
fresh mixed berries of choice, to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
361.3 mg
Białko
7.9 g
Kalorie
1282.8 kJ /
306.6 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Węglowodany
45.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Dongpo Pork
Brak ocen
Stir Fried Pork with Chillies
25 min
Raspberry and basil sangria
40 min
Soy Braised Whole Chicken
Brak ocen
Quark and semolina gnocchi with fresh fruit sauce
1 godz.
Tang Yuan (Glutinous Rice Balls In Ginger Syrup)
Brak ocen
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
Brak ocen
Gluten free focaccia bread
1 godz.
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
24 godz. 40 min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49 godz. 5 min
Blueberry, almond and fennel jam tart
3 godz. 10 min
Carrot poppy seed muffins
1 godz. 15 min