Urządzenia i Akcesoria
Calzones doces de chocolate e morango
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
8 unidades
Składniki
Creme de chocolate com avelã
-
avelã150 g
-
cacau cru em pó40 g
-
xarope de ácer100 g
-
leite100 g
Calzones
-
água morna200 g
-
açúcar1 c. chá de
-
fermento de padeiro seco1 c. chá de
-
farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar150 g
-
farinha integral150 g
-
azeite mais q.b. p/ untar60 g
-
sal1 c. chá de
-
morangos fatiados (250 g aprox.)16 - 24
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 unidade
Sód
302.4 mg
Białko
8.8 g
Kalorie
1613.5 kJ /
385.6 kcal
Tłuszcz
20.6 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
46.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vulcão de chocolate a vapor
50 min
Smoothie verde de vitamina C
10 min
Piza napoletana
9 godz.
Proteína em pó de baunilha
Brak ocen
Piza paneer tikka
2 godz.
Omelete de raiz de salsa
45 min
Nan-e barbari (Pão Persa)
1 godz. 45 min
Beijo de dama
Brak ocen
Granizado tropical
5 min
Smoothie de café e linhaça e bolachas de chocolate
9 godz.
Piza Diavola
1 godz. 30 min
Café cremoso com especiarias
Brak ocen