Pan dulce al azafrán

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 rebanadas

Składniki

  • 80 g de azúcar
  • 1 cucharadita de miel
  • 300 g de leche
  • 4 hebras de azafrán
  • 20 g de levadura prensada fresca desmenuzada
  • 50 g de mantequilla en trozos
  • 500 g de harina de fuerza
  • 1 pellizco de sal
  • 1 huevo batido

Wartości odżywcze na 1 rebanada/loncha/rodaja

Kalorie 354 kcal / 1483 kJ
Białko 10.8 g
Tłuszcz 8.3 g
Węglowodany 59.1 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 4.4 g
Sód 51.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...