Pan dulce al azafrán

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 rebanadas

Składniki

  • 80 g de azúcar
  • 1 cucharadita de miel
  • 300 g de leche
  • 4 hebras de azafrán
  • 20 g de levadura prensada fresca desmenuzada
  • 50 g de mantequilla en trozos
  • 500 g de harina de fuerza
  • 1 pellizco de sal
  • 1 huevo batido

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 rebanada/loncha/rodaja

Sód 51.6 mg
Białko 10.8 g
Kalorie 1483 kJ / 354 kcal
Tłuszcz 8.3 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 4.4 g
Węglowodany 59.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...