Pâte à pizza végétarienne sans gluten

5.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
2 portions

Składniki

  • 85 g de mozzarella pour pizza (en pièces)
  • 30 g de parmesan
  • 115 g de légumes (par exemple épinards, chou frisé, courgettes), tiges coupées
  • 1 gousse d'ail
  • 2 œufs de gros calibre
  • ¼ c. à thé de sel
  • 1 pincée de poivre noir moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 915.9 mg
Białko 24.9 g
Kalorie 1421.2 kJ / 339.7 kcal
Tłuszcz 21.6 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 11.6 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...