Caraméliser 400-500 g d'oignons

Caraméliser 400-500 g d'oignons

4.8 28 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
1 portion

Składniki

  • 20 g d'huile végétale
    20 g d'huile d'olive
  • 400 - 500 g oignons jaunes en quartiers ou en rondelles (1 cm)
    400 - 500 g d'oignon rouge, en quartiers ou en rondelles (1 cm)
  • 30 g d'eau
  • 2 pincées de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 428 mg
Białko 5 g
Kalorie 1264 kJ / 302 kcal
Tłuszcz 21 g
Błonnik 8.1 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 22 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...