Urządzenia i Akcesoria
Caraméliser 400-500 g d'oignons
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
1 portion
Składniki
-
20 g d'huile d'olive20 g d'huile végétale
-
400 - 500 g d'oignon rouge, en quartiers ou en rondelles (1 cm)400 - 500 g oignons jaunes en quartiers ou en rondelles (1 cm)
-
30 g d'eau
-
2 pincées de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
428 mg
Białko
5 g
Kalorie
1264 kJ /
302 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
8.1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Haute température
13 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Oignons caramélisés (500 g)
45 min
Cuisson du riz basmati
35 min
Oignons caramélisés (200 g)
40 min
Rissoler 200 g de poireaux
20 min
Dorer 350 g d'échalotes
Brak ocen
Rissoler 350 g d'échalotes
Brak ocen
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20 min
Caraméliser 200 g d'oignons
40 min
Dorer 200 g d'oignons
25 min
Rissoler 300 g d'oignons
Brak ocen
Rissoler 200 g d'oignons
20 min
Caraméliser 200 g d'oignons
40 min