Urządzenia i Akcesoria
Pistachio Macarons with Pistachio Ganache
Przygotowanie 1 godz. 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
30 pieces
Składniki
Pistachio ganache
-
pistachio nuts peeled50 g
-
white chocolate small pieces or callets140 g
-
whipping cream70 g
-
butter70 g
-
almond extract2 drops
Pistachio macarons
-
blanched almonds (see tips)80 g
-
icing sugar (see tips)100 g
-
vinegar to degrease mixing bowl
-
egg whites (see tips)100 g
-
caster sugar100 g
-
food colouring green (see tips)2 points of a knife
-
food colouring yellow
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
11.5 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
429.5 kJ /
102.6 kcal
Tłuszcz
6.4 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai Volcano Spare Ribs
2 godz.
Spaghetti Bloody Brain
13 godz. 30 min
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
13 godz. 10 min
Number Cake
2 godz.
Carnitas
50 min
Karpatka
10 godz.
Pizza Dough (TM5 Metric)
1 godz.
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Crunchy Granola
2 godz.
Zhen zhu nai cha (bubble tea)
1 godz.
Mango sorbet
2 min
Orange slushy cups
24 godz. 15 min