Urządzenia i Akcesoria
Vegan Burgers
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
10 portions
Składniki
-
flax seed30 g
-
walnut, shelled, halved70 g
-
onions halved60 g
-
garlic cloves2
-
vegetable oil plus extra to grease and fry30 g
-
button mushroom, fresh225 g
-
fresh brown mushrooms225 g
-
rice, any type, cooked store bought or homemade (see Tip)315 g
-
lentil, canned without broth, store bought or homemade170 g
-
panko breadcrumbs60 g
-
balsamic vinegar to taste30 g
-
soy sauce30 g
-
paprika½ tsp
-
salt1 tsp
-
pepper, ground½ tsp
-
hamburger bun8 - 10
-
vegan mayonnaise to taste, to serve
-
mustard vegan, to taste, to serve
-
lettuce, any type to serve8 - 10 leaves
-
tomatoes sliced, to serve2
-
onion sliced, to serve
-
ketchup vegan, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
809.8 mg
Białko
13.6 g
Kalorie
1678.4 kJ /
401.2 kcal
Tłuszcz
13.2 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
58.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Leek and Cheese Tart
1 godz. 5 min
Quiche Lorraine
Brak ocen
Smoked Salmon Lemon Pasta
35 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Spiralized Scalloped Potatoes
1 godz. 30 min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24 godz. 55 min
Sticky Sriracha Shrimp Bowl
1 godz.
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
25 min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 godz. 50 min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45 min
Naan Breads with Cauliflower, Feta and Matcha Tahini
1 godz. 20 min
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5 min