Urządzenia i Akcesoria
Spicy Beef with Red Capsicums
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
yellow onion cut in halves50 g
-
fresh parsley (leaves and part of the stem)3 - 4 sprigs
-
olive oil30 g
-
red capsicums cut in pieces (approx. 2 cm)300 g
-
canned chopped tomatoes100 g
-
salt1 tsp
-
brown sugar10 g
-
dried chilli flakes2 pinches
-
beef tenderloin500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
27.9 g
Kalorie
1021.1 kJ /
244.1 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
9.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Big Mac Style Wraps
40 min
Chicken with almonds
45 min
Vegetarian Tacos
Brak ocen
Quick and easy pork noodles
20 min
Chicken, bacon, pumpkin and spinach risotto
40 min
All in one bowl bolognese
40 min
Curried sausages
40 min
15-minute noodles
15 min
Kimchi Tofu Soup
35 min
Fast and Super Easy Noodles
15 min
Macaroni carbonara
30 min
Easy Chinese beef and tomato
40 min