Urządzenia i Akcesoria
Spicy Beef with Red Capsicums
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
yellow onion cut in halves50 g
-
fresh parsley (leaves and part of the stem)3 - 4 sprigs
-
olive oil30 g
-
red capsicums cut in pieces (approx. 2 cm)300 g
-
canned chopped tomatoes100 g
-
salt1 tsp
-
brown sugar10 g
-
dried chilli flakes2 pinches
-
beef tenderloin500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
27.9 g
Kalorie
1021.1 kJ /
244.1 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
9.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cheeseburger sliders
2h 40min
Chinese-style beef stew
3h 30min
"Marry me" chicken pasta
35min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45min
All in one bowl bolognese
40min
Creamy potato mash
30min
Sesame Chicken Mee Sua
40min
Chicken Macaroni Soup
30min
No fail mash potato
20min
Mee Goreng Mamak
20min
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Macaroni carbonara
30min