Spicy Beef with Red Capsicums

3.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • yellow onion cut in halves
    50 g
  • fresh parsley (leaves and part of the stem)
    3 - 4 sprigs
  • olive oil
    30 g
  • red capsicums cut in pieces (approx. 2 cm)
    300 g
  • canned chopped tomatoes
    100 g
  • salt
    1 tsp
  • brown sugar
    10 g
  • dried chilli flakes
    2 pinches
  • beef tenderloin
    500 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 27.9 g
Kalorie 1021.1 kJ / 244.1 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 2.3 g
Węglowodany 9.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...