Crêpes di farina integrale

Crêpes di farina integrale

4.6 12 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
10 porzioni

Składniki

  • 50 g di burro + q.b.
  • 750 g bevanda a base di soia
  • 250 g di farina integrale
  • 4 uova
  • 1 pizzico di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 8.2 g
Kalorie 753 kJ / 180 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 2.4 g
Węglowodany 17.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...