Urządzenia i Akcesoria
Crêpes di farina integrale
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
10 porzioni
Składniki
-
50 g di burro + q.b.
-
750 g bevanda a base di soia
-
250 g di farina integrale
-
4 uova
-
1 pizzico di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
8.2 g
Kalorie
753 kJ /
180 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
17.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Integrale è meglio
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Crêpes alla soia (vegan)
35 min
Bevanda energetica a base di mela, avena e avocado
10 min
Colazione probiotica multicor
10 min
Porridge al grano saraceno
30 min
Porridge ai 5 semi, cannella e cardamomo
35 min
Porridge di quinoa al cioccolato
25 min
Waffles di patate dolci con salsa di pomodoro
1 godz.
Porridge con frutta fresca
15 min
Crêpes senza lattosio ripiene di confettura
1 godz.
Waffle mele e cioccolato
1 godz. 40 min
Pancakes integrali
45 min
Porridge con bevanda a base di mandorle e semi di chia
20 min