Urządzenia i Akcesoria
Crêpes di farina integrale
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
10 porzioni
Składniki
-
50 g di burro + q.b.
-
750 g bevanda a base di soia
-
250 g di farina integrale
-
4 uova
-
1 pizzico di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
8.2 g
Kalorie
753 kJ /
180 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
17.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Integrale è meglio
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pancake al farro con banane
30 min
Palline energetiche alla banana
15 min
Pane alle banane, miele e mandorle
2 godz. 40 min
Quadrotti dolci di frutta, verdura e avena
1 godz. 30 min
Pane alle ciliegie e semi di lino
4 godz. 15 min
Dessert di tapioca e frutti di bosco (senza glutine)
25 min
Crêpes di farina di castagne con composta di mele
1 godz.
Tagliatelle di farro al pesto di avocado
1 godz.
Muffin al farro e fondente
40 min
Crêpes di farina di mais con salsa alle arance
45 min
Pancakes integrali
45 min
Pizza alle tre farine
1 godz. 55 min