Brunir des lanières de bœuf

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 portion

Składniki

  • 15 g d'huile végétale
    15 g d'huile d'olive vierge extra
  • 1 gousse d'ail
    30 g d'oignon
  • 225 g de surlonge de bœuf paré, coupé en bandes (1.5cm x 4 cm), séché avec du papier absorbant
    225 g de triangle de bas de surlonge de boeuf, paré, coupé en bandes (1.5cm x 4 cm), séché avec du papier absorbant

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 57.7 mg
Białko 22.5 g
Kalorie 1285.6 kJ / 307.3 kcal
Tłuszcz 23.6 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 7.6 g
Węglowodany 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...