Sauce aux champignons faible en glucides

Sauce aux champignons faible en glucides

3.5 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
8 portions

Składniki

  • d'eau
    45 g
  • de champignons cremini frais parés et coupés en tranches
    200 - 225 g
  • de beurre non salé froid, en un seul morceau
    60 g
  • de farine d'amande
    60 g
  • d'oignons en morceaux
    115 g
  • gousse d'ail
    1
  • de thym déshydraté
    ¼ c. à thé
  • de bouillon de dinde
    340 g
    340 g de bouillon de poulet
  • de crème à cuisson, 30-40% M.G.
    85 g
  • de sauce Worcestershire
    1 c. à soupe
  • de sel selon le goût
    ½ c. à thé
  • de poivre noir moulu selon le goût
    ⅛ c. à thé
  • feuille de thym frais pour garnir

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 150.4 kcal / 629.2 kJ
Białko 2.8 g
Tłuszcz 14.1 g
Węglowodany 5.1 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 6.6 g
Sód 180.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...