Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 gramů petrželové natě, omyté a osušené, pouze listy (cca 1 svazek)
- 1000 gramů vody
- 8 vajec
- 60 gramů cibule, napůl
- 20 gramů olivového oleje
- 250 gramů žampiónů, umytých, oloupaných, rozkrojených napůl nebo na čtvrtiny
- 15 gramů másla
- ½ čajové lžičky soli
- ½ špetky pepře, černého, mletého
- 1 - 2 špetky tymiánu, sušeného
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 275 kJ / 65 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 1.1 g
- Tłuszcz
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hříbkové ragú s houskovými noky
1h
Kuře s bramborami, hráškem a pomerančovo-sýrovou omáčkou
1h
Zapečené brambory se žampióny a sýrem camembert
1h
Zelné knedlíky
36 min
Kapr ve vinné páře
45min
Brambory s překvapením
1h 10 min
Čočkové válečky s uzeninou
45min
Houbové rizoto s vejcem v rajčatovém hnízdě
50 Min
Malinový sekt
1h 30min
Lasagne s pestem, bramborami a fazolkami
2 Std.
Americké pečené fazole
Brak ocen
Kluski z makiem - 2015
1h 10 min