Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
TM6 TM5 TM31

Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou

4.6 (13 ocen)

Składniki

  • 800 gramů brambor, cut in pieces (3-4 cm)
  • 30 gramů olivového oleje, plus extra for greasing
  • 6 steaků z hejka (120-200 g each)
    lub 6 kusů bílého rybího filé (různé druhy bílé ryby, 120-200 gramů každý)
  • 2 čajové lžičky soli, adjust to taste
  • 150 gramů cibule, cut in halves
  • 1 stroužek česneku
  • 100 gramů mrkve, cut in pieces
  • 50 gramů vína, bílého (opcjonalnie)
  • 400 gramů rajčat
  • ½ čajové lžičky pepře černého, mletého, cut in pieces
  • 100 gramů vody

Wartości odżywcze
na 1 porce
Kalorie
1269 kJ / 302 kcal
Białko
33 g
Węglowodany
25 g
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy