Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 gramů vody
- 1 rovná čajová lžička masové dochucovací pasty, domácí
- 150 gramů sušených švestek
- 650 gramů brambor, na kousky
- 2 čajové lžičky soli
- 500 gramů vepřové pečeně (2 plátky)
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého
- 1 polévková lžíce olivového oleje
- 50 gramů rozinek
- 1 polévková lžíce medu
- 1 čajová lžička sušené majoránky
- 1 čajová lžička másla
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 8783 kJ / 524 kcal
- Białko
- 31.8 g
- Węglowodany
- 60.5 g
- Tłuszcz
- 17.6 g
- Błonnik
- 6.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1 godz.
Kuřecí prsa v jogurtové omáčce s bramborami
40min
Vepřové kotlety s fazolemi a bramborami
2 godz.
Krůtí rolky s rýží
40min
Krůtí závitky
1h 45min
Kotleta s hříbky a rýží
55min
Vepřová pečeně na páře se sušeným ovocem
1h 50min
Kuře s bramborami, hráškem a pomerančovo-sýrovou omáčkou
1 godz.
Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína
45 min
Vepřové kousky na zázvoru
25min
Rýžové nudle s hovězím a zeleninou
40min
Vepřová panenka s kyselým zelím a bramborovým pyré
1h 10min