Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 gramů vody
- 1 rovná čajová lžička masové dochucovací pasty, domácí
- 150 gramů sušených švestek
- 650 gramů brambor, na kousky
- 2 čajové lžičky soli
- 500 gramů vepřové pečeně (2 plátky)
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého
- 1 polévková lžíce olivového oleje
- 50 gramů rozinek
- 1 polévková lžíce medu
- 1 čajová lžička sušené majoránky
- 1 čajová lžička másla
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 8783 kJ / 524 kcal
- Białko
- 31.8 g
- Węglowodany
- 60.5 g
- Tłuszcz
- 17.6 g
- Błonnik
- 6.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Katův šleh
35p
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1óra
Krůtí plátky na houbách
50p
Španělské ptáčky s knedlíkem
1 Std. 40 Min
Vepřové kousky na zázvoru
25 Min
Kari kuře se žampióny a basmati rýží
35p
Pivní maso se šťouchanými bramborami
1óra
Fusilli s kuřecími kousky, houbovou omáčkou a fazolkami
45p
Vepřové kotlety s fazolemi a bramborami
2h
Vepřové řezy v hořčično-křenové marinádě
2 Std. 30 Min
Krůtí prsa à la španělský ptáček
25 Min
Kuřecí frikasé se zeleninovou směsí
45p