Urządzenia i Akcesoria
南瓜丝配萨拉米、戈贡佐拉芝士和核桃
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
南瓜 去皮,切成适合进料管的块700 克
-
核桃30 克
-
球茎茴香 一切四块250 克
-
蒜瓣1 个
-
橄榄油30 克
-
水150 克
-
蔬菜高汤块1 个
-
盐½ 茶匙
-
黑胡椒粉1 小撮
-
意大利萨拉米香肠 切成薄片300 克
-
软质甜戈贡佐拉芝士 (参考贴士)150 克
-
新鲜欧芹 切碎,装饰用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1334.8 mg
Białko
24.9 g
Kalorie
2370 kJ /
566.5 kcal
Tłuszcz
43 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
15.5 g
Węglowodany
23.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
螺旋团团转
25 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
肉炒黑木耳白菜
30 min
小鸡炖蘑菇
40 min
红烧猪蹄
2 godz. 10 min
皮冻
13 godz. 30 min
肉炒蒜薹
25 min
肉烧豆角
45 min
杭椒炒猪肝
20 min
排骨炖土豆
55 min
番茄肉片
30 min
葱爆羊肉
25 min
土豆炖牛肉
1 godz. 35 min
蒜泥白肉
1 godz.