Urządzenia i Akcesoria
Ombré cake
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 4 godz.
20 portions
Składniki
Syrup
-
caster sugar100 g
-
lime zest only, no white pith1
-
gin120 g
-
juniper berries crushed10
-
tonic water80 g
-
lime juice only1
Four cake layers
-
unsalted butter softened and cut into pieces, plus extra to grease445 g
-
caster sugar400 g
-
eggs room temperature8
-
milk4 tbsp
-
self-raising flour440 g
-
natural green food colouring
Butter icing
-
unsalted butter softened and cut into pieces500 g
-
icing sugar700 g
-
milk1 tbsp
-
natural vanilla extract1 tsp
Assembly
-
natural green food colouring
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
341 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
2886.8 kJ /
687.3 kcal
Tłuszcz
42.3 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
27 g
Węglowodany
76.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
30 second cupcakes
25 min
Vanilla bean marshmallows
2 godz. 15 min
Decadent dark chocolate brownies
1 godz. 30 min
Chocolate hot cross buns
2 godz. 40 min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27 godz.
Banoffee tartlets
1 godz. 45 min
Marshmallows
2 godz.
Dirt and Worms Chocolate Ice Cream
6 godz. 20 min
Passionfruit gummies
1 godz. 25 min
Giant doughnuts
2 godz. 40 min
Kanelbullar - Swedish Cinnamon Buns
2 godz. 30 min
Cream cheese frosting
5 min