Urządzenia i Akcesoria
Ombré cake
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 4 godz.
20 portions
Składniki
Syrup
-
caster sugar100 g
-
lime zest only, no white pith1
-
gin120 g
-
juniper berries crushed10
-
tonic water80 g
-
lime juice only1
Four cake layers
-
unsalted butter softened and cut into pieces, plus extra to grease445 g
-
caster sugar400 g
-
eggs room temperature8
-
milk4 tbsp
-
self-raising flour440 g
-
natural green food colouring
Butter icing
-
unsalted butter softened and cut into pieces500 g
-
icing sugar700 g
-
milk1 tbsp
-
natural vanilla extract1 tsp
Assembly
-
natural green food colouring
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
341 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
2886.8 kJ /
687.3 kcal
Tłuszcz
42.3 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
27 g
Węglowodany
76.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hainan Coconut Mooncake
49 godz. 10 min
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney) Metric
11 godz. 40 min
Caramel and Vanilla Pie
3 godz.
Sable choux with lime ganache
26 godz.
Chocolate ganache
20 min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4 godz. 30 min
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2 godz.
Quark
3 godz.
Chocolate truffle cake
2 godz. 15 min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2 godz. 25 min
Triple chocolate layer cake
5 godz. 20 min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 godz. 10 min