Urządzenia i Akcesoria
Floating islands on white chocolate custard
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
eggs 3 x separated4
-
cornflour1 tsp
-
white sugar140 g
-
milk700 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
cinnamon quill1
-
cardamom pods crushed3
-
white chocolate broken into pieces100 g
-
cornflour20 g
-
caramel syrup to drizzle (see Tip)
-
fresh rose petals or dried, to serve (optional)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
130.6 mg
Białko
10.2 g
Kalorie
1376.2 kJ /
328.9 kcal
Tłuszcz
13.2 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
42.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Homemade toasted muesli
30 min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 min
Beef, ale and dumpling stew
2 godz. 55 min
Lemon roast chicken
1 godz. 35 min
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45 min
Gwinganna Barramundi escabeche
45 min
Hidden veg sausage rolls
45 min
Banana and oatmeal energy bars
35 min
Creamed pāua soup
1 godz.
Creamy pistachio pasta
40 min
Salted Chocolate Caramel Fudge
2 godz. 40 min
Lamb rack with roasted ratatouille, garlic green beans and potato gratin
1 godz. 45 min