Urządzenia i Akcesoria
Floating islands on white chocolate custard
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
eggs 3 x separated4
-
cornflour1 tsp
-
white sugar140 g
-
milk700 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
cinnamon quill1
-
cardamom pods crushed3
-
white chocolate broken into pieces100 g
-
cornflour20 g
-
caramel syrup to drizzle (see Tip)
-
fresh rose petals or dried, to serve (optional)
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
130.6 mg
Białko
10.2 g
Kalorie
1376.2 kJ /
328.9 kcal
Tłuszcz
13.2 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
42.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Sugar-free strawberry pistachio slice
50 min
Zucchini cheddar slice
45 min
Orange Crème Brûlée
3 godz. 15 min
Creamy pistachio pasta
40 min
Milo® mousse
1 godz. 5 min
Gingerbread Spice Mix
Brak ocen
Salt-free chicken stock paste
45 min
Family Meatloaf
1 godz. 10 min
Lamb fajitas
Brak ocen
Pasta and mushroom soup with chicken involtini
1 godz. 15 min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min
Sweet and sour chicken with rice
45 min