Urządzenia i Akcesoria
Floating islands on white chocolate custard
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
eggs 3 x separated4
-
cornflour1 tsp
-
white sugar140 g
-
milk700 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
cinnamon quill1
-
cardamom pods crushed3
-
white chocolate broken into pieces100 g
-
cornflour20 g
-
caramel syrup to drizzle (see Tip)
-
fresh rose petals or dried, to serve (optional)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
130.6 mg
Białko
10.2 g
Kalorie
1376.2 kJ /
328.9 kcal
Tłuszcz
13.2 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
42.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
One pot pasta with chorizo (open bowl)
35 min
Risotto bolognese
45 min
Lemon roast chicken
1 godz. 35 min
Meatballs in tomato sauce
1 godz. 10 min
Char Siu Pork (Chinese BBQ Pork)
25 godz.
Broccoli Salad with Red Capsicum and Pine Nuts
10 min
Lemon Mascarpone Stuffed Dates
1 godz.
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Prawn tempura with mango salad & spicy chilli dressing
35 min
Chocolate chip and pistachio cream cookies
1 godz.
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 min
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35 min