Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti Carbonara
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces4 oz
-
pecorino cheese (opcjonalnie)2 oz
-
shallot (approx. 1 oz)1
-
bacon cut into pieces (¼ in.)5 ½ oz
-
water60 oz
-
salt divided¾ tsp
-
spaghetti16 oz
-
large eggs3
-
egg yolk from large egg1
-
ground black pepper2 pinches
-
extra virgin olive oil1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
986.1 mg
Białko
32.1 g
Kalorie
3330.7 kJ /
796.1 kcal
Tłuszcz
33.6 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
10.9 g
Węglowodany
88.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pasta Favorites
23 Przepisy
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Chicken and Mushroom Rice
30 min
Cacio e Pepe
30 min
"Marry Me" Chicken Pasta
30 min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 godz. 15 min
Mee Soto
1 godz. 10 min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45 min
Vegan Orange Crescent Rolls
Brak ocen
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Allergen Free Melted Chocolate
10 min
Easy Beefy Mac and Cheese
20 min
Mac and Cheese (TM7)
20 min
Southern Mac & Cheese
30 min