Urządzenia i Akcesoria
Rijst met Zeevruchten
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portie
Składniki
-
olijfolie85 g
-
teentje knoflook1
-
inktvis, hele, medium in stukken gesneden (2 cm)300 g
-
garnalen hele, ongepeld rauw8
-
witte wijn200 g
-
water350 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt500 g
-
Spaanse ui in stukken gesneden (2 cm)200 g
-
teentjes knoflook gesneden2
-
paprikapoeder1 tl
-
saffraan draadjes1 - 2 snuifjes
-
voedingskleurstof½ tl
-
tomatenblokjes uit blik50 g
-
pulp van gedroogde choricero pepers 'pulpa de pimiento choricero'1 tl
-
witte kortkorrelige rijst300 g
-
zout1 - 2 snuifjes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
556.6 mg
Białko
34.2 g
Kalorie
2985.8 kJ /
713.6 kcal
Tłuszcz
25.6 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
74.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40 min
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Brak ocen
Taco's met Groenten en Kidneybonen
30 min
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2 godz.
Omelet Caprese
30 min
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Brak ocen
Schiacciata met gerookte zalm
Brak ocen
Vegan Oesterzwam Shoarma
Brak ocen
Mosselen Marinière
Brak ocen
Tomaat basilicum spread
5 min
Béarnaisesaus
Brak ocen
Balletjes in tomatensaus
1 godz. 10 min