Urządzenia i Akcesoria
Esparguete "à carbonara" com natas
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 doses
Składniki
-
queijo parmesão20 g
-
água1500 g
-
sal1 c. chá de
-
esparguete200 g
-
azeite1 fio de
-
dentes de alho2
-
manteiga40 g
-
bacon em cubos150 g
-
natas100 g
-
ovo1
-
Salsa picada q.b. p/ polvilhar
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
929 mg
Białko
14.3 g
Kalorie
2325.6 kJ /
555.8 kcal
Tłuszcz
37.8 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
17.5 g
Węglowodany
39.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Esparguete com alho-francês e camarão
45 min
Esparguete preto com camarão e molho de parmesão
45 min
Esparguete preto com camarão
45 min
Linguini com bacon e camarão
35 min
Massa guisada com carne
45 min
Esparguete à carbonara
30 min
Esparguete de frango assado com salteado de cogumelos
50 min
Massa
25 min
Bolonhesa
1 godz. 10 min
Esparguete com atum e molho arrabiata
40 min
Bacalhau à Brás
30 min
Esparguete com frango
40 min