Urządzenia i Akcesoria
Spinach and Paneer Curry (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portion
Składniki
-
paneer cheese cubed (3.5 cm/1 in.)200 g
-
garam masala4 tsp
-
cumin, ground2 tsp
-
rice, brown "low GI" (see Tip)140 g
-
water995 g
-
zucchini cubed (1.5 cm/½ in.)85 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
onion cut into halves140 g
-
ginger, fresh peeled and sliced1 inch
-
garlic clove2
-
chilli, green, long trimmed½
-
cilantro, fresh tiges et racines, feuilles réservées1 bunch
-
baby spinach, fresh200 g
-
chickpea, canned no-added salt, rinsed and drained395 g
-
plain yogurt high protein (see Tip)100 g
-
chilli, green, long thinly sliced, to garnish½
-
lemon cut into wedges
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
475 mg
Białko
20.2 g
Kalorie
1879.2 kJ /
449.1 kcal
Tłuszcz
12.8 g
Błonnik
15.6 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
68.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean Chicken
35 min
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Allergen Free Overnight Oats
8 godz.
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40 min
Steamed Cumin Beef Buns
2 godz. 30 min
Eggplant Stacks
1 godz. 35 min
Beer Brats with Onions and Peppers
4 godz. 15 min
Loukoumades (Greek doughnuts with honey and walnuts)
2 godz.
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
30 min
Basic Parboiled White Rice
35 min