Urządzenia i Akcesoria
Proteinowe kulki chałwowe i orzechowe
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
30 sztuk
Składniki
Proteinowe kulki chałwowe
-
15 g wiórków kokosowych
-
110 g płatków owsianych, błyskawicznych
-
60 g miodu płynnego
-
45 g białka w proszku smakowego, np. waniliowego (patrz wskazówka)
-
1 ½ łyżki gorzkiej czekolady, grubo posiekanej1 ½ łyżki groszków czekoladowych
-
190 g pasty tahini (patrz wskazówka)
Proteinowe kulki orzechowe
-
110 g płatków owsianych, błyskawicznych
-
60 g miodu płynnego
-
45 g białka w proszku smakowego, np. czekoladowego (patrz wskazówka)
-
1 ½ łyżki gorzkiej czekolady, grubo posiekanej1 ½ łyżki groszków czekoladowych
-
190 g masła orzechowego (patrz wskazówka)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
16.8 mg
Białko
5.7 g
Kalorie
560.7 kJ /
134 kcal
Tłuszcz
7.7 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
12.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PO TRENINGU
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Ciasteczka z białą czekoladą i orzechami macadamia
45 min
Wegańskie ciasteczka migdałowe z kawałkami czekolady
35 min
Batony z orzeszkami ziemnymi
1 godz. 30 min
Krem czekoladowy z serka wiejskiego
5 min
Batoniki kokosowo-migdałowe
1 godz. 20 min
Batoniki na dobre wyniki
3 godz. 30 min
Sałatka z komosy ryżowej z kurczakiem i pesto
35 min
Ciastka z herbatą matcha i białą czekoladą
35 min
Daktylowo-orzechowe kulki mocy
20 min
Batony proteinowe
3 godz. 10 min
Dubajska czekolada
1 godz. 20 min
Gofry proteinowe
25 min