Urządzenia i Akcesoria
Fabada Asturiana (Estufado de feijão-branco asturiano)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 godz. 30 min
4 doses
Składniki
-
feijão-branco seco300 g
-
presunto (100 g aprox.)1 pedaço de
-
Água q.b. p/ demolhar
-
chouriço (100 g aprox.)1
-
morcela (100 g aprox.)1
-
bacon curado e fumado (100 g)1 pedaço de
-
água1250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
1100.2 mg
Białko
31.8 g
Kalorie
2147.1 kJ /
513.2 kcal
Tłuszcz
26.5 g
Błonnik
24.2 g
Tłuszcz nasycony
9.3 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cheesecake de Natal
Brak ocen
Tender glaceado com especiarias
Brak ocen
Rolinhos de peru com maçã e sálvia
Brak ocen
Bolinhos de amêndoa com molho de café
Brak ocen
Pad Thai de camarão
45 min
Biscoitos de Páscoa
Brak ocen
Carne satay com noodles arco-irís - TM7
Brak ocen
Spaghettini cozido em vinho tinto com carne guisada
Brak ocen
Barriga de porco com salada de arroz
1 godz. 30 min
Beijo de dama
Brak ocen
Mousse de cupuaçu
Brak ocen
Minestrone
45 min