Fabada Asturiana (Estufado de feijão-branco asturiano)

5.0 3 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 godz. 30 min
4 doses

Składniki

  • feijão-branco seco
    300 g
  • presunto (100 g aprox.)
    1 pedaço de
  • Água q.b. p/ demolhar
  • chouriço (100 g aprox.)
    1
  • morcela (100 g aprox.)
    1
  • bacon curado e fumado (100 g)
    1 pedaço de
  • água
    1250 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 1100.2 mg
Białko 31.8 g
Kalorie 2147.1 kJ / 513.2 kcal
Tłuszcz 26.5 g
Błonnik 24.2 g
Tłuszcz nasycony 9.3 g
Węglowodany 27 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...