
Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti carbonara
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
de parmesan coupé en morceaux60 g
-
de pecorino30 g
-
d'échalotes30 g
-
de lardons150 g
-
d'huile d'olive1 c. à soupe
-
œufs (60 g env. chacun)3
-
jaune d'œuf1
-
de sel et 1 c. à soupe pour l'eau de cuisson¾ c. à café
-
de poivre moulu2 pincées
-
d'eau1200 g
-
de pâte sèche, type spaghetti350 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
678.4 kcal /
2838.3 kJ
Białko
30.2 g
Tłuszcz
30.5 g
Węglowodany
68.3 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
11.2 g
Sód
1954.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Best-of Octobre
13 Przepisów
Francja
Francja