Spaghetti carbonara

Spaghetti carbonara

4.2 9 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • de parmesan coupé en morceaux
    60 g
  • de pecorino
    30 g
  • d'échalotes
    30 g
  • de lardons
    150 g
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • œufs (60 g env. chacun)
    3
  • jaune d'œuf
    1
  • de sel et 1 c. à soupe pour l'eau de cuisson
    ¾ c. à café
  • de poivre moulu
    2 pincées
  • d'eau
    1200 g
  • de pâte sèche, type spaghetti
    350 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 678.4 kcal / 2838.3 kJ
Białko 30.2 g
Tłuszcz 30.5 g
Węglowodany 68.3 g
Błonnik 3.1 g
Tłuszcz nasycony 11.2 g
Sód 1954.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...