Urządzenia i Akcesoria
Petersilienöl
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
230 g
Składniki
-
Petersilie grob gehackt50 g
-
Olivenöl200 g
-
Salz¾ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 20 g
Sód
155 mg
Białko
0 g
Kalorie
650 kJ /
155 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 5/2025
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Triple Erdbeertraum
10 min
Birnenspiralen auf Schokopudding
30 min
Sous-vide-Spargel mit Spargel-Hollandaise
1 godz. 10 min
Kalbsbraten-Aufschnitt mit Meerrettich-Dip
1 godz. 10 min
Rindfleischstreifen und Spargel
30 min
Birnenspiralen auf Schokopudding
30 min
Fenchel-Orangen-Salat mit Pinienkernen
30 min
Serviettenknödel mit Speck und Zwiebeln
1 godz. 10 min
Italienische Spargelsuppe
30 min
Schwarze Spaghetti mit Parmesan-Sauce und Garnelen
45 min
Rote Mojo-Sauce
10 min
Antipasti-Fenchel
25 min