
Urządzenia i Akcesoria
黑蒜鮑魚燉雞湯
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 人份
Składniki
準備食材
-
水1000 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊400 克
黑蒜鮑魚燉雞湯
-
黑蒜頭 ,(4 粒黑蒜瓣,不需去皮)4 - 5 粒
-
薑 ,約一片4 克
-
蒜頭 ,去皮12 克
-
水1600 克
-
白胡椒粒1 小撮
-
帶殼鮑魚 ,將外殼刷洗乾淨,去除內臟65 克
-
鹽¾ - 1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
161 kcal /
673.5 kJ
Białko
13.1 g
Tłuszcz
10.8 g
Węglowodany
2.3 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Sód
445.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

五星鍋物
5 Przepisów
Tajwan
Tajwan