Urządzenia i Akcesoria
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
20 portions
Składniki
Yellow Dumpling Wrappers
-
carrots cut into pieces2 oz
-
water divided3 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust2 ½ oz
-
salt1 pinch
Cabbage Dumplings
-
napa cabbage diced (1 in.)5 ½ oz
-
carrots cut into pieces (approx. 2 carrots)4 oz
-
salt to taste½ tsp
-
dried bean curd broken into pieces2 ½ oz
-
dried mushrooms½ oz
-
ginger peeled, cut into pieces½ oz
-
sugar2 tsp
-
black sesame oil1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
glutinous rice flour½ tsp
-
water20 oz
Pork Dumplings
-
green onions cut into pieces½ oz
-
oyster sauce1 tsp
-
black sesame oil1 tsp
-
chicken stock paste to taste½ tsp
-
ground pork broken into pieces9 oz
-
store-bought dumpling wrappers (round)20
-
ponzu sauce to serve
-
fresh red chilies sliced, to garnish
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
368 kJ /
88 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Matcha Custard Snow Skin Mooncake
Brak ocen
Banana Bread
1 godz. 50 min
Lemon Meringue Pie
2 godz. 30 min
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
20 min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2 godz. 55 min
Tuna Deviled Eggs
40 min
Basic Jasmine Rice
35 min
Chocolate Sandwich Cookies with Vanilla Cream
2 godz. 10 min
Shrimp and Crab Stack
25 min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3 godz. 35 min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 godz. 15 min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55 min