Steamed Cabbage and Pork Dumplings

Steamed Cabbage and Pork Dumplings

3.8 4 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
20 portions

Składniki

Yellow Dumpling Wrappers
  • carrots cut into pieces
    2 oz
  • water divided
    3 oz
  • all-purpose flour plus extra to dust
    2 ½ oz
  • salt
    1 pinch
Cabbage Dumplings
  • napa cabbage diced (1 in.)
    5 ½ oz
  • carrots cut into pieces (approx. 2 carrots)
    4 oz
  • salt to taste
    ½ tsp
  • dried bean curd broken into pieces
    2 ½ oz
  • dried mushrooms
    ½ oz
  • ginger peeled, cut into pieces
    ½ oz
  • sugar
    2 tsp
  • black sesame oil
    1 tsp
  • ground white pepper
    ¼ tsp
  • glutinous rice flour
    ½ tsp
  • water
    20 oz
Pork Dumplings
  • green onions cut into pieces
    ½ oz
  • oyster sauce
    1 tsp
  • black sesame oil
    1 tsp
  • chicken stock paste to taste
    ½ tsp
  • ground pork broken into pieces
    9 oz
  • store-bought dumpling wrappers (round)
    20
  • ponzu sauce to serve
  • fresh red chilies sliced, to garnish

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 7 g
Kalorie 368 kJ / 88 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...