Espagueti con jitomate y champiñones

4.3 7 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porciones

Składniki

  • 25 g de aceite de oliva
  • 1 cubo de caldo de verdura (para 0,5L) desmenuzado
  • ½ - 1 cdita de sal
  • 1 pizca de ajo en polvo
  • 1 cdita de orégano seco
  • 1 pizca de hojuela de chile seco (opcjonalnie)
  • 100 g de tocino (opcjonalnie) en cubos
  • 80 g de champiñón blanco fresco (escurridos)
  • 300 g de puré de jitomate frito
  • 550 g de agua
  • 300 g de espagueti

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 porciones

Sód 3212.6 mg
Białko 45.2 g
Kalorie 5970.6 kJ / 1427 kcal
Tłuszcz 30.4 g
Błonnik 15.3 g
Tłuszcz nasycony 4.4 g
Węglowodany 243.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...