
Urządzenia i Akcesoria
Dal med kylling og spinat (1500 kcal)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
2 portioner
Składniki
-
vegetabilsk olie15 g
-
fed hvidløg skåret i 1-2 mm skiver1
-
kyllingebrystfilet skåret i 1 cm tern, tørret med køkkenrulle150 g
-
salt til tilsmagning
-
sort peber, stødt til tilsmagning
-
løg skåret i halve50 g
-
ingefær skåret i 1 mm skiver10 g
-
grøn chili, frisk (opcjonalnie) uden frø, skåret i mindre stykker¼
-
røde linser, flækkede100 g
-
vand350 g
-
appelsinsaft, friskpresset30 g
-
laurbærblad, tørret1
-
spidskommen, stødt1 tsk
-
koriander, stødt1 tsk
-
gurkemeje, stødt½ tsk
-
mandler, flager3 spsk
-
babyspinat, frisk50 g
-
koriander, frisk kun bladene, til pynt
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
447 kcal /
1870 kJ
Białko
34 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
42 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
651 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Madplan: søndag
16 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
25 Min
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen