Urządzenia i Akcesoria
Base de tomate frito
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
580 g
Składniki
-
1150 - 1200 g de tomate entero en conserva
-
70 g de aceite de oliva virgen extra
-
1 - 2 cucharaditas de azúcar
-
1 - 2 cucharaditas de sal
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 580 g
Sód
5678.9 mg
Białko
18.8 g
Kalorie
4235 kJ /
1012 kcal
Tłuszcz
72.8 g
Błonnik
22.3 g
Tłuszcz nasycony
10.8 g
Węglowodany
90.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Champiñones o setas al ajillo
20 min
Tortilla de patata
45 min
Tortilla de patatas
35 min
Gambones al vapor con salsa picante
15 min
Gazpacho
10 min
Mejillones a la marinera
25 min
Tomate frito
25 min
Pan de agua
3 godz.
Lasaña boloñesa con pasta fresca de espinacas
3 godz.
Patatas con costillas
1 godz. 30 min
Albóndigas en salsa de tomate
1 godz. 10 min
Lentejas pardinas con chorizo
2 godz.