
Urządzenia i Akcesoria
Papilotter med vilde ris og estragonsauce (2200 kcal)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
4 portioner
Składniki
-
estragon, frisk kun blade (se variant)30 g
-
kyllingebryst, uden skind skåret i 2-3 cm tern400 g
-
citronsaft, friskpresset20 g
-
salt til at drysse på kyllingen
-
sort peber, stødt til at drysse på kyllingen
-
blandede grøntsager (fx broccolibuketter, peberfrugter, gulerødder, fennikel, kålrabi), skåret i 2 cm stykker400 g
-
fennikelfrø, tørret (opcjonalnie)1 tsk
-
olivenolie2 spsk
-
vand1200 g
-
grøntsagsbouillon1 tsk
-
vilde ris250 g
-
mælk200 g
-
hvedemel30 g
-
smør20 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
571 kcal /
2390 kJ
Białko
39 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
69 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Sód
889 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Madplan: fredag
16 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
25 min
Brak ocen
Brak ocen