Urządzenia i Akcesoria
Papilotter med vilde ris og estragonsauce (2200 kcal)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
4 portioner
Składniki
-
estragon, frisk kun blade (se variant)30 g
-
kyllingebryst, uden skind skåret i 2-3 cm tern400 g
-
citronsaft, friskpresset20 g
-
salt til at drysse på kyllingen
-
sort peber, stødt til at drysse på kyllingen
-
blandede grøntsager (fx broccolibuketter, peberfrugter, gulerødder, fennikel, kålrabi), skåret i 2 cm stykker400 g
-
fennikelfrø, tørret (opcjonalnie)1 tsk
-
olivenolie2 spsk
-
vand1200 g
-
1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)grøntsagsbouillon1 tsk
-
vilde ris250 g
-
mælk200 g
-
hvedemel30 g
-
smør20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
889 mg
Białko
39 g
Kalorie
2390 kJ /
571 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
69 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Madplan: fredag
16 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Cottage pie
1 Std. 15 Min
Piri Piri kylling med salat
Keine Bewertungen
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Keine Bewertungen
Provencalsk kylling
Keine Bewertungen
Kylling med honning og blomkålspuré
50 Min
Steak au Poivre (peberbøf)
Keine Bewertungen
Oksekødskofta med feta
Keine Bewertungen
Kaloriefattig lasagne
Keine Bewertungen
Bahn mi med kylling
Keine Bewertungen
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Keine Bewertungen
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Keine Bewertungen
Fitnessbowls med brune ris og kylling (1800 kcal)
Keine Bewertungen