Urządzenia i Akcesoria
Quinoasalat med bagt græskar (2500 kcal)
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portioner
Składniki
-
mandler, med skind30 g
-
hokkaido græskar skåret i 5 cm stykker400 g
-
olivenolie3 spsk
-
honning1 ½ spsk
-
salt1 ½ tsk
-
sesamfrø, hvide2 spsk
-
quinoa200 g
-
vand400 g
-
sort peber, friskkværnet2 knivspidser
-
30 g olivenolievalnøddeolie30 g
-
citronsaft, friskpresset15 g
-
forårsløg skåret i 5 cm stykker2
-
mynte, frisk kun blade2 spsk
-
babyspinat, frisk50 g
-
granatæble (fra ca. 1 stk, se note)80 - 100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
894 mg
Białko
11 g
Kalorie
2109 kJ /
504 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Madplan: onsdag
16 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Grøntsagsfrittata
Brak ocen
Små broccolitærter med bacon
Brak ocen
Kødboller med romescosauce
Brak ocen
Lun linsesalat med bær og spinat
Brak ocen
Salat med sobanudler og tofu
Brak ocen
Avocadosorbet
Brak ocen
Basilikumsorbet
Brak ocen
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Brak ocen
Gyoza med svinekødsfyld og dipsauce
Brak ocen
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Brak ocen
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Brak ocen
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Brak ocen