
Urządzenia i Akcesoria
Thaisuppe med kylling og nudler (1800 kcal)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portioner
Składniki
-
grønkål skåret i stykker100 g
-
glasnudler lavet på mungbønner150 g
-
fed hvidløg2
-
ingefær skåret i 2 mm skiver5 g
-
olivenolie10 g
-
rød chili, alle typer uden frø, skåret i mindre stykker½ - 1
-
gul karrypasta30 g
-
grøntsagsbouillon2 tsk
-
vand1200 g
-
kyllingebryst skåret i 2 cm tern400 g
-
rød peberfrugt uden frø, skåret i 2 cm stykker300 g
-
salt
-
kokosmælk400 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
500 kcal /
2091 kJ
Białko
34 g
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
39 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Sód
1661 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Madplan: torsdag
16 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
25 min
Brak ocen
Brak ocen