Thaisuppe med kylling og nudler (1800 kcal)

Thaisuppe med kylling og nudler (1800 kcal)

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portioner

Składniki

  • grønkål skåret i stykker
    100 g
  • glasnudler lavet på mungbønner
    150 g
    150 g glasnudler
  • fed hvidløg
    2
  • ingefær skåret i 2 mm skiver
    5 g
  • olivenolie
    10 g
  • rød chili, alle typer uden frø, skåret i mindre stykker
    ½ - 1
  • gul karrypasta
    30 g
  • grøntsagsbouillon
    2 tsk
    2 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)
  • vand
    1200 g
  • kyllingebryst skåret i 2 cm tern
    400 g
  • rød peberfrugt uden frø, skåret i 2 cm stykker
    300 g
  • salt
  • kokosmælk
    400 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 500 kcal / 2091 kJ
Białko 34 g
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 39 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 17 g
Sód 1661 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie