Urządzenia i Akcesoria
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 13 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Vanilla Ganache (the day before)
-
gelatin sheets (approx. 2 g each)2
-
ice cold water to soak
-
white chocolate cut into pieces3 oz
-
organic heavy whipping cream14 oz
-
2 tsp vanilla bean pastevanilla bean pod seeds only1
Caramel
-
sugar3 ½ oz
-
unsalted butter in pieces1 ½ oz
-
organic heavy whipping cream room temperature1 oz
Pecan Praline
-
pecans divided11 oz
-
water1 oz
-
sugar4 oz
-
salt1 pinch
-
hazelnut oil2 tbsp
-
puff pastry1 sheet
-
confectioners sugar½ oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
179.1 mg
Białko
10.9 g
Kalorie
4882.9 kJ /
1167 kcal
Tłuszcz
95.2 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
31.1 g
Węglowodany
76.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peppermint crisp tart
24 godz. 20 min
Virgin Apple Cider Old Fashioned
50 min
Cooking Long Pasta
Brak ocen
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 min
Geode Cake
4 godz.
Spider Web Cupcakes
1 godz. 5 min
Matcha Stamp Cookies
1 godz.
Brie en Croute with Port Figs
1 godz. 10 min
Mexican chicken soup
40 min
Limoncello Sorbet with Mint and Basil
18 godz. 25 min
Maple Caramel Rolls
3 godz. 40 min
French Toast Waffles
30 min