Urządzenia i Akcesoria
Zucchini Cupcakes with Cream Cheese Frosting
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
24 pieces
Składniki
Zucchini Cupcakes
-
zucchini cut into rounds (1 in.)8 oz
-
large eggs3
-
sugar8 oz
-
neutral oil e.g. vegetable, canola, safflower3 ½ oz
-
orange juice3 ½ oz
-
all-purpose flour12 oz
-
ground cinnamon2 tsp
-
baking powder2 tsp
-
baking soda1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground cloves¼ tsp
Cream Cheese Frosting
-
confectioners sugar12 oz
-
cream cheese diced8 oz
-
unsalted butter diced4 oz
-
vanilla extract1 tsp
-
zucchini slices, dehydrated, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
225 mg
Białko
3 g
Kalorie
1088 kJ /
260 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
3 godz. 20 min
Carrot Walnut Bundt Cake
1 godz. 20 min
Blueberry Coffee Cake
1 godz.
Peanut Butter Kiss Cookies
40 min
Meyer Lemon Bars
40 min
Lemon Poppy Seed Loaf
1 godz. 10 min
Blueberry Cobbler
1 godz.
Apple Cinnamon Cake
1 godz. 45 min
Chocolate Chip Cookie Bundt Cake
1 godz. 45 min
Banana Walnut Muffins
35 min
Maple Buttermilk Biscuits
25 min
Banana Nut Bundt Cake
1 godz. 30 min