Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Zucchini Cupcakes
- 8 oz zucchini, cut into rounds (1 in.)
- 3 large eggs
- 8 oz sugar
- 3 ½ oz neutral oil, e.g. vegetable, canola, safflower
- 3 ½ oz orange juice
- 12 oz all-purpose flour
- 2 tsp ground cinnamon
- 2 tsp baking powder
- 1 tsp baking soda
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground cloves
Cream Cheese Frosting
- 12 oz confectioners sugar
- 8 oz cream cheese, diced
- 4 oz unsalted butter, diced
- 1 tsp vanilla extract
- zucchini slices, dehydrated, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 1088 kJ / 260 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 225 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Homemade Pie Crust
1 Std. 30 Min
Chocolate Icing (Ganache)
20 Min
Pumpkin Scones
25 Min
Cauliflower Pockets and Red Cabbage Salad
45 Min
Holiday Stuffing
1h
Carrot Cake with Cream Cheese Frosting
2 godz.
Strawberry Shortcake
1h
Yogurt Custard Toast with Bacon
40 Min
Banana Nut Bundt Cake
1 Std. 30 Min
Cranberry Almond Cookies
1h 20min
Washington Baked Blueberry Oatmeal
1h
Aloha Carrot Cake
1h 20min