
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Zucchini Cupcakes
- 8 oz zucchini cut into rounds (1 in.)
- 3 large eggs
- 8 oz sugar
- 3 ½ oz neutral oil e.g. vegetable, canola, safflower
- 3 ½ oz orange juice
- 12 oz all-purpose flour
- 2 tsp ground cinnamon
- 2 tsp baking powder
- 1 tsp baking soda
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground cloves
Cream Cheese Frosting
- 12 oz confectioners sugar
- 8 oz cream cheese diced
- 4 oz unsalted butter diced
- 1 tsp vanilla extract
- zucchini slices, dehydrated, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 260 kcal / 1088 kJ
- Białko
- 3 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Węglowodany
- 36 g
- Błonnik
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Sód
- 225 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kids Chocolate Carrot Muffins
40 min
Chocolate Zucchini Mini Loaves
1 godz. 40 min
Cranberry Almond Cookies
1 godz. 20 min
Peanut Butter and Jam Thumbprint Cookies
1 godz.
Pumpkin Streusel Muffins
25 min
Zucchini Bread
1 godz. 15 min
Apple Fritter Bread
2 godz.
Texas Sheet Cake
1 godz. 30 min
Lemon Poppy Seed Loaf
1 godz. 10 min
Aloha Carrot Cake
1 godz. 20 min
Banana Walnut Muffins
35 min
Blueberry Coffee Cake
1 godz.