Zucchini Cupcakes with Cream Cheese Frosting
TM6 TM5

Zucchini Cupcakes with Cream Cheese Frosting

4.8 (50 ocen)

Składniki

Zucchini Cupcakes

  • 8 oz zucchini, cut into rounds (1 in.)
  • 3 large eggs
  • 8 oz sugar
  • 3 ½ oz neutral oil, e.g. vegetable, canola, safflower
  • 3 ½ oz orange juice
  • 12 oz all-purpose flour
  • 2 tsp ground cinnamon
  • 2 tsp baking powder
  • 1 tsp baking soda
  • 1 tsp salt
  • ¼ tsp ground cloves

Cream Cheese Frosting

  • 12 oz confectioners sugar
  • 8 oz cream cheese, diced
  • 4 oz unsalted butter, diced
  • 1 tsp vanilla extract
  • zucchini slices, dehydrated, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
1088 kJ / 260 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
36 g
Tłuszcz
12 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Błonnik
1 g
Sód
225 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy