Zucchini Cupcakes with Cream Cheese Frosting

Zucchini Cupcakes with Cream Cheese Frosting

4.9 60 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
24 pieces

Składniki

Zucchini Cupcakes
  • zucchini cut into rounds (1 in.)
    8 oz
  • large eggs
    3
  • sugar
    8 oz
  • neutral oil e.g. vegetable, canola, safflower
    3 ½ oz
  • orange juice
    3 ½ oz
  • all-purpose flour
    12 oz
  • ground cinnamon
    2 tsp
  • baking powder
    2 tsp
  • baking soda
    1 tsp
  • salt
    1 tsp
  • ground cloves
    ¼ tsp
Cream Cheese Frosting
  • confectioners sugar
    12 oz
  • cream cheese diced
    8 oz
  • unsalted butter diced
    4 oz
  • vanilla extract
    1 tsp
  • zucchini slices, dehydrated, to garnish

Wartości odżywcze na 1 piece

Kalorie 260 kcal / 1088 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 36 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Sód 225 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...