
Urządzenia i Akcesoria
Pasta med rejer og spinat (2500 kcal)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portioner
Składniki
-
vand1400 g
-
salt1 ½ tsk
-
ekstra jomfruolivenolie50 g
-
pasta, penne eller anden pasta350 g
-
fed hvidløg2 - 3
-
courgette skåret i 0,5 cm halve skiver150 g
-
korianderblade, friske10 - 15 g
-
fløde, min 30 % fedt200 g
-
grøntsagsbouillon1 tsk
-
hvedemel30 g
-
sort peber, stødt¼ tsk
-
rejer, friske, pillede (se tip)300 - 400 g
-
babyspinat, frisk70 g
-
rucola (opcjonalnie)50 g
-
parmesan ost, revet til servering
-
sort peber, friskkværnet til servreing
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
764 kcal /
3200 kJ
Białko
37 g
Tłuszcz
33 g
Węglowodany
81 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Sód
1008 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Madplan: tirsdag
16 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
30 min
40 min
45 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen