
Urządzenia i Akcesoria
Risotto med ærter og mynte (2200 kcal)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portioner
Składniki
-
parmesanost skåret i 3 cm stykker30 g
Mynteærtepuré
-
fed hvidløg1
-
skalotteløg skåret i halve50 g
-
ekstra jomfruolivenolie10 - 20 g
-
ærter, frost (se tip)250 g
-
vand100 g
-
mynteblad, frisk10 - 15 g
Risotto
-
skalotteløg skåret i halve60 g
-
ekstra jomfruolivenolie10 - 20 g
-
hvidvin, tør200 g
-
risottoris Arborio, kogetid 14-15 minutter250 g
-
vand450 g
-
salt¾ - 1 tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
grøntsagsbouillon1 tsk
-
ærter, frost (se tip)100 g
-
mynte, frisk kun blade, til pynt
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
420 kcal /
1758 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Madplan: tirsdag
16 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
30 min
40 min
45 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen