Urządzenia i Akcesoria
Sushisalat med laks og avokado (1800 kcal)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portioner
Składniki
-
sushiris300 g
-
riseddike60 g
-
sukker20 g
-
salt2 tsk
-
vand1000 g
-
200 g røget laks, skåret i 1,5 cm ternfersk laksefilet, uden skind skåret i 1,5 cm tern (sashimi, se tip)200 g
-
agurk med skind, uden frø, skåret i 1 cm tern100 - 120 g
-
flødeost4 spsk
-
avokado skåret i 1,5 cm tern2
-
soyasauce4 spsk
-
sesamfrø, hvide1 tsk
-
sorte sesamfrø1 tsk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2143 mg
Białko
20 g
Kalorie
2626 kJ /
628 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
76 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Madplan: tirsdag
16 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Cremet pasta med kylling og soltørrede tomater
30 min
Vegetarlasagne
Brak ocen
Bagt mac and cheese med grøntsager
Brak ocen
Soba nudler
Brak ocen
Japanske ramen nudler
Brak ocen
Dumpling dej
1 godz.
Kinesiske ægnudler
1 godz.
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Brak ocen
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Brak ocen
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Brak ocen
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Brak ocen
Pasta med rejer og spinat (2500 kcal)
50 min