Urządzenia i Akcesoria
Pasta med rejer og porre (2200 kcal)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portioner
Składniki
-
koriander, frisk10 - 15 kviste
-
limeskal økologisk, uden hvide membraner, skåret i stykker1 spsk
-
mandler30 g
-
olivenolie30 g
-
porre skåret i 1 cm skiver200 g
-
vand520 g
-
hvidvin, tør100 g
-
salt1 ½ tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
rejer uden skal180 g
-
pasta linguine eller spaghetti350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
2113 kJ /
505 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
75 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Madplan: mandag
16 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Cremet pasta med kylling og soltørrede tomater
30 min
Vegetarlasagne
Brak ocen
Bagt mac and cheese med grøntsager
Brak ocen
Soba nudler
Brak ocen
Japanske ramen nudler
Brak ocen
Dumpling dej
1 godz.
Kinesiske ægnudler
1 godz.
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Brak ocen
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Brak ocen
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Brak ocen
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Brak ocen
Pasta med rejer og spinat (2500 kcal)
50 min