Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 500 g de harina 0000
- 4 yemas de huevo
- 1 huevo
- 300 g de crema
Montaje
- 400 g de dulce de leche repostero
- 400 g de dulce de leche colonial
Decoración
- 2 claras de huevo
- 100 g de azúcar
- 1 cucharadita de cremor tártaro
- 1 pellizco de sal
- 4 gotas de jugo de limón
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2623 kJ / 627 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 98 g
- Tłuszcz
- 20 g
Alternatywne przepisy
Tarta Pascualina
1 godz. 30 min
Manteca de maní y mantecol
2 godz. 20 min
Pepitas
55 min
Bizcochitos de grasa
40 min
Bizcochuelo de vainilla
40 min
Pionono relleno de dulce de leche
50 min
Alfajorcitos de maicena
1 Std. 50 Min
Empanadas de carne
1 Std. 50 Min
Pastafrola de membrillo
2h
Budín de mandarinas
55 min
Chipa
30 min
Marquise de chocolate
2h 40min