
Urządzenia i Akcesoria
Sprøde svineslag med varm rissalat
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portion
Składniki
-
svineslags kød, uden skind750 g
-
sennep50 g
-
salt6 - 7 knivspids
-
sort peber, stødt2 - 3 knivspids
-
persille, frisk kun blade15 g
-
ekstra jomfruolivenolie85 g
-
kapers drænet60 g
-
citronsaft, friskpresset60 g
-
vand1000 g
-
langkornede hvide ris260 g
-
gulerod skåret i halvmåner (1 cm)300 g
-
rød peberfrugt skåret i stykker (2 cm)150 g
-
gul peberfrugt skåret i stykker (2 cm)150 g
-
courgette skåret i stykker (2 cm)400 g
-
fed hvidløg2
-
honning150 g
-
shoyu, soyasauce3 spsk
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
1605 kcal /
6715 kJ
Białko
27.1 g
Tłuszcz
121.8 g
Węglowodany
101.8 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
39.7 g
Sód
2133.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Mad i Air-fryer
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
1 godz.
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen