
Urządzenia i Akcesoria
Svinekam med kartoffelmos og salat
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
5 portion
Składniki
-
røget paprika, stødt2 spsk
-
chili, tørret i flager½ tsk
-
tørret estragon1 tsk
-
spidskommen, stødt1 tsk
-
hvidløgspulver1 tsk
-
sukker1 tsk
-
svinekam (se tip)1000 g
-
kartoffel, melet skrællet, skåret i skiver1000 g
-
mælk350 g
-
salt1 tsk
-
smør i stykker30 g
-
muskatnød, stødt1 - 2 knivspids
-
persilleblad, frisk hakket, til servering
-
rucola til servering60 - 70 g
-
cherrytomat halveret, til servering20 - 25
-
balsamico til støvregn
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
668.3 kcal /
2796.3 kJ
Białko
47.4 g
Tłuszcz
33.4 g
Węglowodany
44.7 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Sód
623.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Mad i Air-fryer
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
1 godz.
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen